Házirend 

             Köszönjük, hogy a házirend betartásával hozzájárul az Ön és a többi vendég kellemes időtöltéséhez!

 1. A Viola Apartmanház apartmanjait a vendégek 16:00-tól tudják elfoglalni, a távozás napján pedig 11:00-ig kötelesek elhagyni azt.
 2. Előzetes megállapodás során lehetőséget biztosítunk a szállás korábbi időpontban való elfoglalásához, illetve a távozás napján történő tovább maradáshoz.
 3. A vendég a szálláshelyre történő bejelentkezéskor köteles okmányaival igazolni magát és előre megfizetni a szállásdíj teljes vagy fennmaradó összegét az általa választott módon (készpénz, bankkártya, SZÉP-kártya), valamint az idegenforgalmi adót (készpénz, bankkártya).
 4. A foglaláshoz képest idő előtti távozás esetén a szállásdíjat nem térítjük vissza.
 5. A vendég ingyenesen lemondhatja a foglalást az érkezést megelőző 14 napig. A vendégnek fel lesz számítva a teljes ár 30%-a, ha lemondja a foglalást az érkezést megelőző 14 napon belül, a teljes ár 50%-a, ha az érkezést megelőző 7 napon belül és 70%-a az érkezést megelőző 2 napon belül. Ha nem jelenik meg a vendég, fel lesz neki számítva a teljes ár.
 6. A dohányzás és a nyílt láng használata az épületen belül szigorúan TILOS!
 7. Kérjük kedves vendégeinket, hogy az udvaron és az apartmanház teljes területén a csikkeket egy helyre gyűjtsék, majd a szemetesbe helyezzék!
 8. Kérjük kedves vendégeinket, hogy 22:00 után ne hallgassanak hangos zenét és ne zavarják a ház, illetve környék többi lakóját!
 9. A szálláshelyen háziállat felár ellenében (3000 Ft/éj) tartózkodhat, kivételt jelent a Levendula apartman.
 10. Kérjük a szobák berendezését és felszerelését rendeltetésszerűen szíveskedjenek használni!
 11. Az apartman elfoglalásakor, ha valamit nem megfelelő vagy sérült állapotban talál, kérjük időben jelezze a szálláshelyadó felé! A szálláshely területére behozott személyes értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk.
 12. Ha időközben sérül vagy romlik el valami, esetleg a szobakulcsot veszítené el, ezesetben is haladéktalanul értesítse a szálláshelyadót!
 13. A szobák berendezési tárgyait és felszerelését tilos a ház másik pontjába vagy hazavinni!
 14. A szállásadó távozás előtt ellenőrzi az apartmanok épségét, mely után a vendég az esetlegesen okozott kárt köteles megtéríteni.
 15. A szálláson szauna üzemel, mely használatára vonatkozó igényét kérjük jelezze a szálláson!
 16. A szállás saját parkolója és az épület körüli parkolóhelyek ingyenesen igénybevehetőek.
 17. A szálláson ingyenes WIFI-t biztosítunk.
© Viola Apartmanház, 3412 Bogács, Viola utca 23.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!