A környékről 

Bogács települése nem csak a Bogácsi Termálfürdő és az erdő közelsége miatt vonzó a turisták számára, de a jellegzetes domboldalba vájt boros pincéiről is híres. A falu hangulatát egyedülálló borai, magyaros ételei és az élő-zenés estek alapozzák meg. A Bogácsi kilátó, melyről megcsodálható a település csupán 600 méterre található a szállástól. A Vadvirág étterem és a Kőkorszaki Pocaktömő szintén kevesebb, mint 600 méterre van a szállástól. A falu két horgásztóval is büszkélkedik, melyek a nyugalom és horgászat kedvelői számára kötelező úticélnak számítanak.

A környéken számos túrázási és kikapcsolódási lehetőség akad, Mezőkövesd városa mindössze 10 percnyi autóútra van Bogácstól, a történelmi jelentőségű megyeszékhely, Eger pedig 17 km-re található (kb. 20 perc). 

Zsóry, Egerszalók és Demjén fürdői fél órán belül megközelíthetőek. Rengeteg további izgalmas kiránduló- és fürdőhely található a térségben, többek között Lillafüred, Heves, Jászárokszállás, Miskolctapolca, Szilvásvárad, Bükkszék és Tiszafüred.

© Viola Apartmanház, 3412 Bogács, Viola utca 23.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!